Alla inlägg den 4 april 2007

Av maria - 4 april 2007 11:20

Det blev en promenad utan sol runt ån här. Hobbe var nyfiken på vattnet och änderna men jag tycker att han kan invänta värmen innan han tar sitt livs första dopp...

Jag hälsade på några kolleger på vägen hem, min chef var där och det är med blandade känslor man gör dessa arbetsplatsbesök. Jag blir ofta ledsen av dem, börjar önska att jag ska vara frisk igen osv. Jag vet ju att det är bäst att vara realist och det realistiska i min situation är att inte hoppas utan att ta dagarna som de kommer. Ändå kan man inte låta bli att vara lite avis på kollegerna som är med i allt som händer på arbetsplatsen.

Nåväl, det blev en promenad i alla fall och lite snicksnack och det är ju bra. Just nu känner jag mig lite svajig och hörseln går upp och ner, ska ta en titt i mailen och sen vila en stund innan huset fylls med folk igen.

Ikväll är det LOST

Kram till alla som behöver det

Av maria - 4 april 2007 09:29

bli en bättre dag än igår! Jag mår bra i magen nu och Hobbe (hunden) är bättre i tassen han sträckte eller något igår. Det är jobbigt med alla dessa helger, fast jag älskar dem egentligen. Det där lät kontstigt, jag vet men jag har ju så svårt att komma ut och för att jag ska känna mig trygg ute så vill jag ha Hobbe med mig och han får ju inte följa med in i alla affärer. Jag vill handla påskägg till barnen och födelsedagspresent till maken som fyller år på annandag påsk. Tänk att yngste sonen, 6-åringen, föddes på en påskafton, där kan man tala om påskägg, över 4 kilo tungt...

Det är i alla fall problem när man har det svårt att ta sig ut. Jag funderar på att göra små presentkort och slå in dessa åt honom. Han ska inte få så mycket heller för han har fått en present i förskott men ändå, barnen vill ju räcka fram något på morgonen när vi sjunger för pappa.

Man kan ju beställa en hel del genom nätet förstås men det syns ju i regel med posten...

Ja, ja, idag ska jag hoppas att jag står upp, har legat i ett anfall här på morgonen och gårdagen var tuff så nu borde jag ju nästan få en bra tid resterande av dagen. Solen var framme nyss men har nu försvunnit men jag tror att den kommer igen snart.

Hörde att arbetslösa väljer att sjukskriva sig i och med de hårdare tagen i a-kassan. Jag hörde också att de därför ska granska sjukförsäkringen, jag hoppas att de arbetslösa som sjukskrivit sig förstår att det kan jag med andra bli tvungen att betala dyrt för, jag som har arbete men på grund av sjukdom inte KAN arbeta. Jag tycker att det är så tråkigt när systemet utnyttjas. Då urholkas ju försäkringarna och alla blir till slut utan den grundtrygghet vi i Sverige bestämt att alla ska ha.

Nej, nu ska jag ta en liten promenad med Hobbe...

kramar till alla som behöver det och en extra till de som är arbetslösa men inte sjukskrivna, håll ut! Det kommer nog ett jobb runt hörnet ska ni se!!!

Presentation

Omröstning

Hur har du hittat hit:
 gjorde en sökning på nätet av något och sidan dök upp
 som en länk hos en annan blogg
 någon tyckte att jag skulle kika in här
 genom en kommentar som du lämnat någonstans
 jag bara slözappade runt på olika bloggar
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards