Alla inlägg den 2 juni 2007

Av maria - 2 juni 2007 21:16

fortfarande... Har varit lite mycket bara.


Igår var vi på den gamla orten och gjorde upp allt med det gamla huset. På vägen dit lyckades jag övertala 14-åringen att faktiskt handla lite kläder. Det är lustigt så olika barn kan bli! 17-åringen hade gjort vad som helst för nya kläder, så dyra som möjligt osv... 14-åringen gör vad som helst för att slippa nya kläder och kommer samma dag som han inte längre kan ha de gamla och talar om att inga kläder passar längre, panik!!! Så, jag var tacksam över att han var villig att handla denna gång, nästan så att jag tror att han tyckte det var trevligt. Om inte för shoppingen så för ensam tid med mamma.


Allt gick bra med husaffären! Kändes något konstigt bara att lämna banken i vetskap om att man hade precis fått så mycket pengar på sitt konto, rättelse, på mitt konto, jag har hand om ekonomin här i huset även om jag har fått en del avlastning sen jag blev sjuk. Jag trivs å andra sidan med att ha hand om ekonomin och är nog, ärligt talat, mer lagd åt det än maken.


Idag har vi inhandlat en gräsklippare (den förra gick sönder) som saknade delar så vi får gå tillbaka med den imorgon. Vi letade på två orter och i tre butiker efter den grill (som ett halvt oljefat, fast fräschare) som maken kärat ner sig i. Vi fann den och har premiärgrillat, min mamma med man var här och åt. Vi har haft Bruno här i helgen och det var en upplevelse med katterna. Bruno (mammas hund) har lärt sig mycket och katterna har börjat tvivla mycket... Det var i alla fall en mycket god premiärgrillning! Fint oljefat det där :)) Sommarvärme hade vi till maten!


Imorgon ska jag/vi åka till min mormor och hälsa på, ska ta med henne till Bauhaus och handla lite och sen ska vi hem igen och naturligtvis har vi massor att göra om vi vill. Skulle vilja ha studentsonens rum någorlunda klart innan han kommer eftersom han är så negativ till hela flytten. Fast å andra sidan så är han ju i ålder för att lämna boet så han ska kanske inte ha det allt för bekvämt heller, jag vet inte...


Jag känner att det är allt för många jag vill läsa hos men inte hinner vilket kommer att innebära att när det lugnar ner sig mer här så kommer jag ha mycket läsning att njuta av.


Stora kramar till alla som behöver

Presentation

Omröstning

Hur har du hittat hit:
 gjorde en sökning på nätet av något och sidan dök upp
 som en länk hos en annan blogg
 någon tyckte att jag skulle kika in här
 genom en kommentar som du lämnat någonstans
 jag bara slözappade runt på olika bloggar
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards