Alla inlägg den 24 juni 2007

Av maria - 24 juni 2007 16:00

är så "duktig", som idag så ville systerdottern och 14-åringen ha något att göra... Jag kommer på snilleblixten att de kan ju få måla minstingens lilla leksaksrum vitt, så slipper jag och så kan de få en slant för det... Då kommer minstingen och ser mycket förorättad ut fast jag inte ens hade öpnat munnen ännu, han ville få vara med och måla han med... Jag ser ju den pedagogiska vinsten omedelbart, det är ju så att ALLA ska hjälpas åt och få känna sig duktiga ibland...


De började måla, jag gick och fogade lite på tegelväggen, det lät bra däruppeifrån, skratt och prat och visst FÅR man ha roligt när man arbetar!? Sen gick jag upp för att kika och barnen var mer vitmålade än väggarna, dessutom hade minstingen inte riktigt rätt uppfattning om vad som händer med färg under fötterna när man springer ut på alldeles nya golv...


Såja, göra rent och organisera upp arbetet lite så blir det bra men ibland ångrar man sig, kanske hade varit mindre arbete med detta om man gjort det själv???!!!


Är fortfarande väldigt yrslig/gungig så det blir inte att klättra på stegar överhuvudtaget idag.


Solen lyser!

Av maria - 24 juni 2007 13:33

rädd för sånt oxå... Jag har en extrem äckelrädsla för ormar, ser jag en på vägen så hoppar och dansar jag fram, kunde jag flyga så skulle jag göra det. Maken säger att det ser ut som om jag försöker flyga när jag studsar fram för undvika bli bite. Ännu roligare har maken när det bara är en snok som ligger och solar sig...


I DN läste jag precis om små trädgårdstomtar som skickats ifrån England till Australien och inuti dessa fanns det ormar och ödlor, ödlor är ju nästan lika hemska menar jag... Jag kommer nog aldrig ha några trädgårdstomtar i vår trädgård, ännu mindre efter denna läsning... Det spelar ingen roll hur små oddsen är.


Här har vi haft en liten glasstund och solen har vunnit kampen och värmer oss ordentligt efter denna regninga och småkyliga midsommar...

Maken pular med det mesta, jag tar det fortfarande lugnt. Det måste snurra lite mindre innan jag kan köra igång med något.


Snart ny vecka, jag hoppas vara så pigg någon av dagarna så att jag kan åka och handla lite blommor att plantera i utekrukorna. Det ser lite mer somrigt ut så.

Av maria - 24 juni 2007 12:26

även om det blev att grilla på trappan, under tak...


Jag lyckades få stå upp resten av dagen efter den lilla sessionen på förmiddagen... God mat och trevligt folk på kvällen och sen stupade vi i säng.


Jag har nog tagit lite för mycket av min energi i helgen så imorse fick jag vända åter till sängen efter frukost och åka karusell. Har legat och snurrat fram tills alldeles nyss. Nu tänkte jag att jag skulle runt och hälsa på lite medan jag känner mig någorlunda.


Här gör solen tappra försök att ta sig fram, den kommer nog att lyckas framåt eftermiddagen!

Presentation

Omröstning

Hur har du hittat hit:
 gjorde en sökning på nätet av något och sidan dök upp
 som en länk hos en annan blogg
 någon tyckte att jag skulle kika in här
 genom en kommentar som du lämnat någonstans
 jag bara slözappade runt på olika bloggar
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards