Direktlänk till inlägg 29 augusti 2007

Är det någon som vet hur

Av maria - 29 augusti 2007 17:53

man gör sån där förbaskad fisk i ugn????????? Den blir alltid seg och träig när jag gör, lax blir kanon men å andra sdan, går det att misslyckas med lax?


Nej, jag tror att vi går över helt och hållet till lax för det här med stillahavstorsken går inte att äta... Kanske märket som är fel, vad vet jag men gott blir det inte oavsett, fisk ska smälta i munnen, ännu mer när man tom använder riktig grädde till detta.... Gnällspik blev jag nu.......

 
 
K - Magalös

K - Magalös

29 augusti 2007 18:06

Oftast har man för hög värme på. Försök med låg värme (150-175) och mycket längre tid. Om du skär den i kuber/filéer så går det lite fortare än en hel bit. När vi gör gratäng brukar vi sätta in fiske själv först, så den nästan är klar. Därefter tar vi ut formen och lägger potatismos runt om och häller såsen ovanpå. Eftersom potatismoset är nygjort och redan varmt så behöver det inte stå inne för att bli genomvarmt. Hoppas ni vågar försöka en gång till, för det är ju gott! LYCKA TILL!

http://mag-o-tarmsjukdom.blogspot.com

 
Ingen bild

maria

29 augusti 2007 18:18

K-Magalös: Det kan vara så sant för jag hade hög värme på... Ska väl ge oss på det någon gång till då för jag gillar verkligen fisk... Som man får den på restaurang eller skolbespisningen....:)) Tackar för detta!!!

 
Annelie

Annelie

29 augusti 2007 20:51

Jag skulle också ha den i ugnen lite längre och med lägre värme..
Gott är det=)

http://rospinglan.blogg.se

 
Ingen bild

maria

30 augusti 2007 06:58

Annelie: Jag ska eller maken ska prova det sen så får vi se, jag gillar oxå fisk....

 
Anna

Anna

30 augusti 2007 08:37

Använd micron till fisk, det blir ofta mycket bättre än vanlig ugn... vet inte varför men så upplever jag det.
/A

http://minigrisen.com

 
Ingen bild

maria

30 augusti 2007 09:21

Anna: En ny bekantskap tror jag, alltid trevligt! Såå, micron till fisk, varför inte, det ska vi oxå prova innan vi ger upp. Tackar för det tipset!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maria - 29 oktober 2007 18:31

särskilt jag själv... Jag gav upp och har nu suttit och fnurlat på en ny blogg, en som går snabbt och som inte nekar mig inträde och som inte får lust att kasta ut mig då och då:)) Jag har trivts jättebra här på bloggagratis men jag har så lite tid d...

Av maria - 29 oktober 2007 07:02

Nu blev jag ju glad när jag kom in på bloggagratis och inte sur... De ska i eftermiddag påbörja arbetet med den nya servern så nu ska det nog fungera som vanligt snart igen:)) Det längtar jag efter!!!   Idag är dagen halvdan redan i från start så att...

Av maria - 28 oktober 2007 08:00

Men vem vet hur länge:) Jaha, dagarna har varit blandade med snurr och öronbus samt att jag då och då kommit in på bloggen och tänkt mig en liten cyberpromenad och så har jag inte kommit någonstans... Så jag tror att det måste vara en kombination av ...

Av maria - 26 oktober 2007 19:30

Dubbelörnen jag är på bristningsgränsen vad det gäller tålamodet med bloggen just nu....   Dagen har inte varit så bra, var redigt yrslig redan vid frukost och inte blev jag gladare över att jag inte kunde komma in på bloggen för att skriva, ännu min...

Av maria - 25 oktober 2007 12:49

och en smörgås, det behövde jag... En promenad är avverkad eller avnjuten, vilket som går bra... Ett stycke shoppingtur är oxå avverkad eller avnjuten dock inte med resultat att jag fick med mig det jag skulle ha hem men en hel del annat jag inte vis...

Presentation

Omröstning

Hur har du hittat hit:
 gjorde en sökning på nätet av något och sidan dök upp
 som en länk hos en annan blogg
 någon tyckte att jag skulle kika in här
 genom en kommentar som du lämnat någonstans
 jag bara slözappade runt på olika bloggar
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards